fredag den 25. juni 2010

Sort snak?

Som nævnt i et tidligere indlæg er denne blog som udgangspunkt for de længere, mere analytiske indlæg, som knytter sig til refleksioner over dansk og international politik i det 21. århundrede. Dog kan undertegnede her i sommervarmen ikke afholde sig fra at gøre opmærksom på dette YouTube-klip, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen fra Folketingets talerstol ihærdigt forsøger at forklare regeringens skattepolitik.

3 kommentarer:

  1. Et ret godt klip! Når dette er sagt, har jeg dog to kommentarer.

    1) Der er ikke tale om sort snak. Det at Lars Løkke Rasmussen siger, giver fin mening. Nuvel, man skal måske se klippet et par gange, før at man forstår det, men nu er det trods alt også taget ud af en kontekst. Et bedre eksempel på sort snak ifm. med skattepolitik, var Naser Khaders katastrofale fremlæning af Ny Alliances skattepolitik til et vælgermøde i Kalundborg. Dét var sort snak. Det at Lars Løkke siger, giver mening.

    2) Jeg synes ikke at det Lars Løkke taler for, fortjener at blive kaldt for "regeringens skattepolitik". Det er om noget i hvert fald ikke god, borgerlig politk der har været ført fra regeringens, og slet ikke på skatteområdet. Den ære skal de/han ikke have.

    E

    SvarSlet
  2. Glæder mig at klippet faldt i god jord og var værd at se flere gange (var nok også nødvendigt).

    Jeg kan se, at der i farten har sneget sig en lille fejl ind i overskriften. Der skulle korrekt have stået "Sort snak?", hvilket naturligvis straks vil blive rettet, da der selvfølgelig ikke er tale om sort snak i strengeste forstand.

    Faktuelt er det regeringens skattepolitik, eftersom det er den politik, regeringen ønsker gennemført, uanset om E bryder sig om det eller ej. Beklager... :)

    SvarSlet
  3. Tror jeg vil til at omtale Simon som Ålen på min blog. Endnu engang får han vendt indholdet af et blogindlæg 180 grader til sin fordel.

    Bravo Simon, bravo!

    SvarSlet